Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодь запрошують на тренінговий табір "Студенти без кордонів"

Дата: 13.06.2019 16:01
Кількість переглядів: 504

З 22 по 27 липня в Карпатах ВГО «ПОРУЧ» організовує тренінговий табір для студентської молоді. Табір відбувається в рамках проекту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонської областей» за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні. Проект адмініструє ВГО «ПОРУЧ» (Київ), місцевими регіональними партнерами є БФ «Право і демократія» (Львів), ГО «Нова Енергія» (Харків), Благодійне товариство «Центр суспільних програм» (Херсон).

До участі запрошкються представники молодіжних і студентських організацій, студенти (у т.ч. студенти-переселенці) які навчаються в ЗВО Київської, Львівської, Харківської і Херсонської областей

Участь у таборі – на конкурсній основі.

Реєстрація за посиланням.

Під час табору будуть проведені тренінги та інтерактивні вправи з адвокації та побудови команди, захисту прав людини, медіації та розв’язання конфліктів, «No hate speach та стереотипам». Відбудеться обговорення і вироблення інструментів впровадження «Пілотних Регіональних Програм розвитку молодіжної політики і соціальної згуртованості місцевого молодіжного середовища та студентства з числа ВПО і тимчасово окупованих».
Організатори забезпечують проїзд, проживання, харчування. Проживання в дерев’яних будиночках.

Тренінговий табір буде проходитиме в одному із найбільш мальовничих місць України – Національному природному парку «Синевир», який входить до світової спадщини ЮНЕСКО.

Учасники проведених заходів проекту (фокус-групи, тренінг, семінари) мають пріоритетність.

Дедлайн – до 17.00 год 17 червня.

За додатковою інформацією звертайтесь на пошту: tolokacoalition@gmail.com або за телефоном: 0979813883, Дмитро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора