Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч-діалог з представниками ГО "Імпульс" та сколівчанами у Сколівській РЦБС

Дата: 19.08.2020 16:20
Кількість переглядів: 411

Фото без описуВ рамках проєкту"Розробка курсу на зміцнення Фото без описусамоврядування в Україні" в Сколівській центральній районній бібліотеці відбулася зустріч-діалог з представниками ГО"Імпульс" та мешканцями м.Сколе.    Для кращої Фото без описуобізнаності жителів міста і району оформили інформаційний стенд"Моя громада мій добробут", де розміщено багато буклетів, дайджестів, наклейок, методичних і рекомендаційних Фото без описуматеріалів щодо децентралізації.
     В рамках зустрічі обговорювали проблеми та перспективи майбутньої Сколівської ОТГ.
    Головне-зрозуміти, що громада сама здатна змінювати себе та світ навколо себе на краще, адже суспільство вже давно має запити на якісно нові підходи державотворення,прагнення нової моделі співжиття!
    Ласкаво просимо до нашої бібліотеки для ознайомлення з цікавими матеріалами та пропозиціями щодо реформи децентралізації!
     Щиро вдячні@#IREX@#USAID@#ПУЛЬС@#ГО "ІМПУЛЬС(керівник М.Багрінець) за чудові можливості щодо інформування громадян міста про реформи децентралізації.
#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС#AUC.
Захід відбувся в рамках реалізації проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREXв Україні) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора