Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво триває

Дата: 02.07.2020 15:49
Кількість переглядів: 444

Фото без описуАсфальтуємо у верхньому шарі дорогу у Дрогобицькому районі
 Вже приступили до влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття на автомобільній дорозі  Т-14-15 Мостиська - Самбір - Борислав.
 Ремонтні роботи проводимо на ділянці Уріж - Борислав

Продовжуємо асфальтування у верхньому шарі автомобільну дорогу  Н-13 Львів - Самбір - Ужгород.
 Сьогодні ремонтні роботи проводимо на ділянці між населеними пунктами Великий Любінь та Ставчани.

Реалізація Державного інвестпроекту
Цьогоріч заплановано з'єднати відремонтованою дорогою міжнародні траси М-06 Київ - Чоп, М-11 Львів - Шегині та М-10 Львів - Краковець, що дозволить суттєво розвантажити кільцеву дорогу міста Львова.
 Станом на зараз проводимо ремонтні роботи одразу на кількох ділянках автомобільної дороги  Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка від Миколаєва до Городка в рамках капітального ремонту та реконструкції.
 Крім цього, влаштовуємо поширення проїзної частини для подальшого влаштування кільцевої транспортної розв'язки на пересіченні доріг Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка та Н-13 Львів - Самбір - Ужгород.
♦? Ремонтно-будівельні роботи проводимо в рамках Державного інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області".
На відео: влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття на ділянці реконструкції дороги Т-14-25 поблизу с. Залужани.

Асфальтобетонний завод турецько-українськької компанії Onur Group Ukraine у Львівській області.
 MARINI TOP 3000P - завод з продуктивністю 260 т/год.,багатофункціональна установка.
 Це нове покоління економічних асфальтобетонних заводів, які проектовані з урахуванням останніх інновацій у сфері будівництва та у відповідності до всіх міжнародних стандартів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора