Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районна комісія з питань ТЕБ і НС затвердила акт обстеження річки Кам’янка та річки Лужки в с.Кам’янка

Дата: 09.06.2020 15:32
Кількість переглядів: 1239

Фото без описуСьогодні, 09 червня, під час  позачергового засіданняФото без опису районної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій,  яке провів голова райдержадміністрації Богдан Янко, затверджено  акт обстеження річки Кам’янка  та річки Лужки в с.Кам’янка Сколівського району Львівської  області  в межах населеного пункту, що межує з приватними земельними ділянками громадян Танчук М.Р., Дорожовського Р.Р., Петречко В.І., Дорошенка А.С.  Зокрема, про  результати  виїзного комісійного обстеження доповів  перший заступник  голови райдержадміністрації Роман Знак.

Відповідно до акту обстеження,  сільському голові рекомендовано:

  • З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, терміново організувати першочергове проведення робіт та заходів з ліквідації наслідків паводку за кошти власників прилеглих земельних ділянок.
  • Розробити та погодити в установленому порядку проектно-кошторисну документацію щодо виконання робіт з ліквідації наслідків руйнівної дії води річок Кам’янка та Лужки прилеглих земельних ділянок та автомобільної дороги Дубина-Кам’янка.
  • При формуванні заявок на фінансування природоохоронних заходів в 2020 році, підготувати відповідну заявку в департамент екології Львівської ОДА на фінансування виконання необхідних робіт за кошти обласного та державного бюджетів.
  • Звернутися з клопотанням до балансоутримувача автомобільного моста на дорозі загального користування Дубина-Кам’янка з проханням провести роботи щодо укріплення опор та берегових конструктивних устоїв моста.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора