Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Від сьогодні мешканці Львівщини можуть замовити безкоштовну доставку ліків онлайн

Дата: 28.05.2020 18:20
Кількість переглядів: 293

Вже підписаний меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією та Сервісом пошуку та доставки ліків Liki24.com запущено проєкт“ЛікиВдома”. «Аби допомогти мешканцям нашої області отримувати ліки за оптимальною ціною, а головне – зі зручною безкоштовною доставкою, ми підписали цей меморандум. Такий проєкт працює вже у декількох областях України. Від сьогодні він стартував і на Львівщині. Це без перебільшення дуже важливо. Не виходячи з дому, тим паче в умовах карантину, коли міжміське транспортне сполучення обмежене, можна отримати вкрай необхідні препарати», - наголосив заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

«Така доставка стане корисною мешканцям віддалених сіл та містечок області, де асортимент ліків дуже малий або аптеки взагалі відсутні. Вже не потрібно буде їхати в інший населений пункт для того, щоб купити необхідні ліки. Крім того, безкоштовна доставка діятиме також на замовлення медикаментів в межах державної програми “Доступні ліки”, - зазначив Орест Чемерис, директор Департаменту охорони здоров’я.

Замовлення в межах програми “Ліки вдома” також можна буде оформити за номером телефону 068 296 14 52. Водночас, діятиме онлайн-служба підтримки для допомоги з оформлення замовлень.

"Ми дуже раді брати участь у проєкті “ЛікиВдома”, -  зазначив Антон Авринский, засновник і керівник Сервісу. - Адже саме зараз, в такий скрутний час, нам усім варто об'єднувати зусилля та згуртуватися задля допомоги людям. Наш Сервіс працює з понад 5000-ми аптеками по всій Україні. Щоб отримати безкоштовну доставку достатньо обрати потрібні ліки на сайті Liki24.com, сформувати замовлення та у способах доставки обрати “Доставка Укрпоштою”.  Ми надаємо інформацію про наявність та ціну 55 тисяч аптечних товарів. А також допомагаємо користувачам отримати їх за оптимальною ціною, збираючи медикаменти для відправлень з різних аптек”.

Користувачі зможуть отримувати свої посилки як на відділеннях Укрпошти, так і за адресою. Терміни доставки відповідають нормам експрес-відправлень.

Виняток до замовлення складають медикаменти, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання або входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, а також є сильнодіючими і отруйними лікарськими засобами.

Довідково:

Liki24.com - сервіс пошуку і доставки ліків, який співпрацює з понад 5000-ма аптеками по всій Україні. Користувачі Сервісу можуть купувати ліки з економією до 30%, замовляючи доставку або забираючи їх самостійно зі зручної аптеки (за попереднім резервуванням).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора