Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 27.05.2020 16:26
Кількість переглядів: 303

Фото без опису Сьогодні, 27  травня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко  провів  позачергове засідання районної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Сколівського району. За результатами обговорення  ситуації, яка склалась, вирішили:

Директору КНП «Сколівський центр первинної медичної допомоги» провести за участю працівників поліції список контактних осіб, обстеження методом ПРЛ щодо виявлення РНК вірусу SARS-CoV-2 серед виявлених контактних.

Сколівській райдержадміністрації спільно із Сколівською районною радою звернутися до Львівської обласної державної адміністрації щодо відкриття в м.Стрию лабораторії для проведення аналізів на СОVID-19.

Сколівському  відділенню поліції  Стрийського ВП ГУ НП  у Львівській області у  межах власної компетенції забезпечити здійснення контролю за дотриманням карантинних заходів на території району.

 Головам місцевих рад у межах власної компетенції забезпечити дотримання карантинних заходів на адміністративних територіях. 

В зв'язку з кадровими змінами, відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України та з метою забезпечення управління невідкладними заходами під час виникнення надзвичайної ситуації призначити керівником робіт з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру першого заступника голови Сколівської районної державної адміністрації Знака Романа Івановича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора