Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

16 червня вдбудеться засідання архітектурно–містобудівної ради

Дата: 26.05.2020 10:18
Кількість переглядів: 269

Фото без опису16 червня 2020 року о 14.00 год. в приміщенні Сколівської райдержадміністрації відбудеться засідання архітектурно–містобудівної ради. Для розгляду заплановано наступну містобудівну документацію:

 - Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки з ведення ОСГ для індивідуального садівництва в урочищі «За ріка» на території Верхньосиньовидненської селищної ради ради за межами населеного пункту смт.Верхнє Синьовидне.

 - Детальний план території по зміні цільового призначення земельних ділянок з ведення ОСГ для індивідуального дачного будівництва на території Орівської сільської ради за межами населеного пункту с. Орів.

  - Детальний план території  для індивідуального дачного будівництва  в урочищі «Плесня» на території Задільської сільської ради за межами населеного пункту с.Задільське для учасників АТО, ООС.

 - Детальний план території по зміні цільового призначення земельних ділянок з ведення ОСГ для ведення фермерського господарства на території Тухлянської сільської ради за межами населеного пункту с.Тухля.

 - Детальний план території по зміні цільового призначення земельної ділянки з ведення ОСГ для ведення садівництва  на території Підгородецької сільської ради за межами населеного пункту с.Урич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора