Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На території Сколівського району карантин до 15 травня 2020 року

Дата: 12.05.2020 11:02
Кількість переглядів: 267

12 травня голова райдержадміністрації Богдан Янко  провів  позачергове засідання обласної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо  вжиття додаткових заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території Сколівського району.  

Зважаючи на характер розповсюдження територією області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 значне збільшення кількості підтверджених хворих на COVID-19 за останні дні (з 08.05.2020 кількість хворих збільшилося на 158 осіб) продовжити на території Сколівського району карантин до 15 травня 2020 року.

 Сколівському відділенню поліції Стрийського відділу поліції  ГУ Національної поліції у Львівській області залучити посиленні патрулі для забезпечення карантинних заходів на території району. Забезпечити облік осіб, які повернулися в Україну з-за кордону та належний контроль за дотриманням ними 14-денного карантину шляхом самоізоляції. У межах власної компетенції забезпечити здійснення контролю за дотриманням карантинних заходів на території району.

Головам місцевих рад у межах власної компетенції забезпечити дотримання карантинних заходів на адміністративних територіях. Організувати контроль за особами, які повернулись та повертаються, або самоізолювались, щоб вони не залишали свого місця проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора