Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УРЯД ЗАПРОВАДИВ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИЙ ПРОЕКТ ЩОДО ДИСТАНЦІЙНОЇ ОПЛАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ОДЕРЖУВАЧАМИ ПЕНСІЙ ТА ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 08.05.2020 12:25
Кількість переглядів: 260

Фото без описуПостановою Уряду №287 “Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення”  запроваджено експериментальний проект щодо дистанційної оплати житлово-комунальних послуг одержувачами пенсій та грошової допомоги. Проект реалізовуватиметься за підтримки уповноважених
банків та АТ “Укрпошта”. Кожен, хто отримує пенсію або соціальну виплату через банківські установи, зможе дистанційно сплачувати за спожиті житлово- комунальні послуги.

Для цього громадянин має зареєструватися у системі дистанційного обслуговування або зателефонувати на “гарячу” лінію банку і надати інформацію про перелік житлово-комунальних послуг, які бажає оплатити дистанційно, та необхідні дані для оплати послуг з його рахунку.

Одержувачі пенсій та грошових допомог через відділення АТ ”Укрпошта” зможуть оплачувати за житлово-комунальні послуги безпосередньо під час доставки пенсій та грошової допомоги додому або замовивши відповідну послугу, у тому числі засобами телефонного зв’язку. Факт оплати послуг підтверджується наданням розрахункової квитанції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора