Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закінчується термін подання заявок на конкус ClimateLaunchpad 2020!

Дата: 06.05.2020 18:24
Кількість переглядів: 471

Фото без описуЄвропейська Ініціатива кліматичних інновацій Climate-KIC (https://www.climate-kic.org) оголосила прийом заявок на конкурс ClimateLaunchpad 2020 (https://climatelaunchpad.org). Партнером і організатором національного етапу конкурсу в Україні є громадська організація «Greencubator» (https://greencubator.info). Термін подачі заявок заявок – до 10.05.2020.

Фіналісти отримають доступ до акселераторів EIT Climate-KIC з фокусом на комерціалізацію cleantech-стартапів. За рахунок програми «Кліматичні Інноваційні Ваучери» конкурсанти можуть залучити безповоротне фінансування на свої розробки. Це перший з подібних інструментів, що запущений Європейським банком реконструкції та розвитку у Європі.

З детальнішою інформацією про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://greencubator.info/apply-climatelaunchpad-2020.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з департаментом міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації готові виступити партнером проєкту та за потреби забезпечити співфінансування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора