Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЄБРР у рамках програми «Кредитна лінія ЄБРР - EU4Business» допомагає малим та середнім підприємствам

Дата: 23.04.2020 22:07
Кількість переглядів: 451

Фото без описуЄвропейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) у рамках програми «Кредитна лінія ЄБРР - EU4Business» допомагає малим та середнім підприємствам скористатися можливостями, які пропонує поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі (ПВЗВТ) між Грузією, Молдовою, Україною та Європейським Союзом.

Кредитна лінія ЄБРР - EU4Business складається з кредитного / лізингового фінансування та гранту (кешбек – повернення частини вартості) за кошти ЄС.

До основних категорій технологій, які можуть отримати фінансування, відносять обладнання для відновлювальної енергетики, сільськогосподарське обладнання, переробне обладнання та ін., яке дозволить підвищити якість продукції / послуг, посилити екологічну відповідальність та знизити операційні витрати, оскільки нове обладнання завжди витрачає менше енергії, що знижує викиди вуглецю.

Кредитування здійснюється в українській гривні, що захищає позичальників від валютних ризиків, а також є можливість застосування триваліших строків погашення.

З детальнішою інформацією про Кредитну лінію ЄБРР - EU4Business для малих та середніх підприємств можна ознайомитися за посиланням: https://www.eu4businessebrdcreditline.com.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора