Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародний фонд “Відродження” визначив переможців конкурсу “Людяність та взаємодопомога”

Дата: 08.04.2020 19:55
Кількість переглядів: 299

Фото без описуМіжнародний фонд “Відродження” визначив переможців конкурсу “Людяність та взаємодопомога”,  відтак обрали  31 проєкт з поміж більш ніж 600. Конкурс“Людяність та взаємодопомога” - це всеукраїнський конкурс, який направлений на підтримку різноманітних громадських ініціатив  зі взаємодопомоги під час епідемії коронавірусу в Україні.

Проекти мають стосуватися сприяння попередженню поширення, подоланню і пом’якшенню наслідків епідемії коронавірусу в Україні через інформування, координацію, забезпечення базових потреб, горизонтальну самоорганізацію людей заради взаємодопомоги.

Переможцями від Львівщини стали 5 громадські ініціативи. З повним переліком переможців можна ознайомитися за посиланням

Заявки на конкурс “Людяність і взаємодія” приймаються на постійній основі і розглядаються в порядку надходження щотижня.

Середня вартість проєктів становить 50 тис. грн, проте Фонд розглядає усі подані ініціативи незалежно від їх масштабності.

Щоб подати свою ініціативу на конкурс, заповніть онлайн-форму (активне посилання https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEV2P6s9K7wHT_uhlyHT40FH13UEgpLvwz7dh1zd2CQZr4RA/viewform)

Детальніше про конкурс за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора