Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У зв’язку з карантином правоохоронці переведені на посилений варіант несення служби

Дата: 19.03.2020 20:15
Кількість переглядів: 552

Світлина від Поліції Сколівського Району.Працівники Сколівського відділення поліції продовжують Світлина від Поліції Сколівського Району.проводити профілактичну роботу серед громадян, щодо важливості дотримання обмежень, які діють в Україні у зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19.
Від сьогодні дільничні офіцери поліції Сколівщини відвідують одиноких людей похилого віку та осіб з інвалідністю.


Поліцейські проводитимуть превентивну роботу, заходи з протидії злочинності та перевірятимуть виконання карантинних заходів для недопущення розповсюдження захворювань. Першочергово поліцейські проводитимуть серед населення роз’яснювальну та профілактичну роботу.
У разі виявлення грубих порушень, винних осіб буде притягнено до адміністративної чи кримінальної відповідальності за порушення правил щодо карантину людей та санітарно – гігієнічних, санітарно – протиепідемічних правил і норм.
Звертаємося до Всіх громадян відповідально та з розумінням  віднестись до таких заходів. Ми просимо Вас не панікувати, зберігати спокій, дотримуватися рекомендацій лікарів, санітарних норм та бережіть своє здоров’я та здоров’я Ваших близьких!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора