Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День цивільного захисту в ОНЗ «Сколівська академічна гімназія»

Дата: 11.03.2020 11:32
Кількість переглядів: 511

Світлина від Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у Світлина від Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 10 березня в ОНЗ « Сколівська академічна гімназія» відбувся День цивільного захисту. За допомогою рятівників м.Сколе учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.
На першому уроці у цікавій та змістовній формі представники ДСНС у Львівській області розповіли дітям про Світлина від Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.необхідність дотриманнСвітлина від Сколівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.я правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».
Упродовж дня гімназисти мали змогу переглянути навчальні мультфільми та відеоролики про діяльність служби порятунку.
Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.Незабутні враження залишаться у дітей від спілкування з рятівниками, які продемонстрували дітям технічні можливості рятувальної служби.
День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора