Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Використання технології змішаного навчання на уроках української мови та літератури

Дата: 11.03.2020 11:31
Кількість переглядів: 405

Фото без опису04 березня 2020 року на базі Козівського ОНЗЗСО-ліцею відбувся семінар учителів української мови та літератури Козівського освітнього округу. Вчителька Тетяна Бунак провела в 10 класі урок української літератури «Психологічне розкриття теми еміграції у новелі Василя Стефаника «Камінний хрест», використовуючи технологію змішаного навчання із використанням моделі «Ротація за станціями». Запропоновані нею завдання потребували від учнів аналізу, критичного чи креативного мислення, обговорення, дискусії.

     Після уроку Тетяна Бунак здійснила ґрунтовний самоаналіз уроку відповідно до порядку спостереження за навчальним заняттям (критерії інституційного аудиту). 

  Методистка Сколівського районного відділу освіти Олександра Храмченко, аналізуючи урок, зазначила, що використання ІКТ у змішаному навчанні відкриває широкі можливості для здійснення самостійної роботи учнів під керівництвом вчителя, сприяє розвитку самостійної творчої діяльності, стимулює до отримання учнями додаткових знань та закріплення їх на практиці. 

    Завершила обговорення директорка закладу освіти Оксана Клепуц, яка звернула увагу на компетентнісно-ціннісний підхід вчительки до уроку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора