Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА З ПРАЦІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ РАЙОНУ

Дата: 05.03.2020 14:41
Кількість переглядів: 520

04 березня 2020 року у районному Народному домі «Бескид» відбулася робоча нарада з працівниками закладів культури району. В.о. начальника відділу культури райдержадміністрації  Оксана Колодяжна провела аналіз роботи  установ галузі за два місяці поточного року, зокрема: щодо  якісного проведення  культмасових заходів; дисципліни на робочому місці;  основних здобутів та проблем галузі культури; підготовки аматорських колективів району, що носять звання «Народний» до чергової атестації  на предмет підтвердження  звання «Народний аматорський»;   участі  у виїзних концертах народних і аматорських колективів протягом року; основних завдань, над якими  працюватимуть заклади культури у 2020 році.

Окрім цього, Оксана Колодяжна наголосила на активному залученні молоді до  фестивалів та конкурсів, активній участі культпрацівників у написанні та поданні на конкурс широкомасштабних проектів, які дозволяють проводити реконструкцію, капітальні та поточні ремонти, забезпечать оформленням сцени,  придбання музичних  інструментів і технічних засобів.

Також з метою виконання протиепідемічних заходів пов’язаних з епідемією коронавірусу «COVID-19» та захисту населення району на нараді  розглядалося питання щодо обмеження масових заходів у закладах культури району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора