Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес

Дата: 24.02.2020 17:40
Кількість переглядів: 390

Світлина від Сколівська районна філія Львівського ОЦЗ.Залучення безробітних  до організації підприємництва у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи – одна з активних форм політики зайнятості.
Фахівці Сколівської районної філії Львівського ОЦЗ також пропонують бажаючим вирішити питання працевлаштування шляхом  організації власного бізнесу. Зокрема, з цією метою нещодавно для безробітних філії було проведено інформаційний семінар "Генеруй бізнес-ідею  та розпочни свій бізнес".
? спочатку до інформування долучилася керуюча місцевим відділенням «Приватбанк» Іванна Стасів, яка розповіла про умови кредитування  «Приватбанком» малого та середнього бізнесу згідно Державної програми «Доступні кредити 5%-7%-9%»;
? згодом учасники поділилися на малі групи, в яких опрацьовували  формулу успіху майбутнього підприємця: успіх у бізнесі=особистість+ідея+ресурс;
? на завершення кожен озвучив свою нішу, в котрій планує займатися підприємництвом  та був скерований кар’єрним радником на профконсультаційний прийом із застосуванням психодіагностичного тестування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора