Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар-практикум «Формування практичних навичок на уроках трудового навчання»

Дата: 24.02.2020 17:12
Кількість переглядів: 546

Фото без описуНа базі Корчинської ЗОШ І-ІІІ ст. для вчителів трудового навчання Підгородоцекого освітнього округу відбувся  семінар-практикум «Формування практичних навичок на уроках трудового навчання».

      Володимир Джус,  методист райметодкабінету відділу освіти, ознайомив присутніх із системою модернізації (оновленням) трудового навчання на компетентнісній основі і звернув увагу на наскрізні змістові лінії у викладанні трудового навчання. Трудове навчання – це одна з найбільш інтегрованих дисциплін. У сучасних умовах, щоб зацікавити учня, необхідно використовувати нові, інтенсивні методи і форми передачі знань, застосовувати новітні освітні технології, які направлені на розвиток індивідуальних нахилів і творчих здібностей учнів.

     Учасники семінару відвідали урок трудового навчання «Презентація та захист практичних робіт». Богдан  Ставникович, вчитель трудового навчання, спільно  із  учнями  презентував різні техніки обробки дерева .

      Також гостям  було запропоновано майстер-класи «Декоративно-прикладне мистецтво на уроках трудового навчання»  та «Техніка і технологічні процеси  виготовлення виробів з конструкційних матеріалів», які провів Богдан Корчинський .

     Під час проведення семінару панувала доброзичлива атмосфера і дружня співпраця всіх вчителів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора