Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

140 днів від старту ПРОФІКЕМП на Сколівшині

Дата: 21.02.2020 11:28
Кількість переглядів: 377

Світлина від Іванни Тимоцко.Наш край прекрасний і благодатний, такими словами Світлина від Іванни Тимоцко.розпочала своє звернення директор Сколівської РФ ЛОЦЗ - Іванна Тимоцко, чарнівністю нашого краю захоплюються тисячі туристів, які приїзджають до нас на відпочинок і за це платять немалу суму коштів. А ми тут проживаємо на цій святій, Богом даній землі.Тож маємо великий обов’язок і відповідальність продемонструвати, що ми гідні сини і дочки, що ми достойні господарі Карпатської землі, адже вона вимагає від нас скеровувати свої розуми, таланти,творчість, фантазію, час саме у доповнення цієї краси.
Пройшло 140 днів від старту районного інноваційного профорієнтаційного проекту Профікемп, який проходив на ГК ПЛАЙ. І сьогодні ми з вами на проміжковій зустрічі у миловидному кутку Карпат готельно- ресторанного комплексу ВЕЖА ВЕДМЕЖА.
Такі місця зустрічей надихають кожного з нас на ідеї. Взагалі річний проект ПРОФІКЕМП дає можливість вам пожити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості і поділитися саме цим зарядом енергії - любові до своєї батьківщини з нами, дорослими, бо саме ви, дітки, і є дзеркалом української родини. Сьогодні присутні 50 представників бойківських родин, які беруть участь у розробці нових туристичних продуктів :
- туристичних маршрутів і путівників;
-розробки сувенірів, ігор;
- розробки інтерактивних карт;
- оспівування свого краю та оволодіванням бойківської гостинності.
Цей рік Вашої праці повернеться сторицею корисних справ, адже такі справи є благословенними. Ви увійдете в історію, а вашими розробками будуть користуватися відпочиваючі гості Сколівщини - доповнила Іванна Ярославівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора