Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В допомогу підприємцям – консалтинговий центр

Дата: 05.02.2020 16:48
Кількість переглядів: 366

Фото без описуБагато приватних підприємців відомих в Сколівському районі розпочинали свою діяльність за сприяння служби зайнятості – вони отримали як фінансову допомогу так і допомогу у формі навчання азам ведення власного бізнесу. В сучасних умовах Сколівська районна філія Львівського обласного центру зайнятості має можливість розширити сферу допомоги підприємцям-початківцям отримати безкоштовні консультації з питань ведення власного бізнесу, надати консультаційну, юридичну, фінансову і навіть психологічну допомогу.
Основним завданням Консалтингового центру є забезпечення умов розвитку підприємницьких ініціатив та самозайнятості населення, надання супроводу з питань організації і провадження підприємницької діяльності, що так необхідно у наш час, центр працюватиме у напрямку підтримки власного бізнесу, де підприємці-початківці матимуть можливість отримати групові та індивідуальні консультації спеціалістів та фахівців державних???????? установ за розробленим графіком, представників спілок підприємців як досвідчених колег, дізнатися про найновіші тенденції у сфері ведення бізнесу, перспективні проекти та старт-апи, проекти регіонального розвитку, до яких можна долучитися, просто почути практичні поради.
Консалтинговий центр оснащений комп’ютерною технікою з підключенням до мережі Інтернет, засобами друку та копіювання документів. Бажаючі можуть вільно користуватися технікою, на місці попрацювати над своїми запитаннями, спілкуватися з відповідними консультантами чи бізнес-тренерами on-line чи засобами електронного зв’язку, а при бажанні залишити свою інформацію або проблемне питання на стенді «Візьми для себе – залиш для інших».
Тому, для отримання якісних консультацій, запрошуємо підприємців у консалтинговий центр Сколівської РФ ЛОЦЗ, кабінет №203.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора