Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робота із органами місцевого самоврядування

Дата: 30.01.2020 17:46
Кількість переглядів: 291

Фото без описуСколівська районна філія Львівського обласного центру зайнятості разом із органами місцевого самоврядування, проводить роботу на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 22.01.2020 р. № 2313/0/1-20. Тому, фахівці Сколівської РФ ЛОЦЗ здійснюють інформаційні заходи із суб’єктами господарювання щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами.
Голови Корчинської та Крушельницької сільських рад зорганізували представників бізнесу у своїх радах для того, щоб вони змогли отримати інформацію щодо виявлення нелегальних працівників, неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.
Фото без описуСаме тому, 30.01.2020 року було здійснено виїзд до сіл Корчин та Крушельниця, де попередньо було домовлено про зустріч із приватними підприємцями у сфері торгівлі. Директор Сколівської РФ ЛОЦЗ Іванна Тимоцко та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Василь Меленчук поінформували про те, що відповідно до доручення Прем’єр-міністра України від 22.01.2020 р. № 2313/0/1-20 робота із виявлення нелегальних працівників складатиметься із 3-х етапів:
- інформаційної кампанії;
- підготовчої роботи до проведення інспекційної кампанії;
- інспекційної кампанії.
Також розповіли про послуги служби зайнятості роботодавцям та населенню, які надаються у тому числі й дистанційно, через електронні сервіси; обговорили перспективи розвитку кожної сільської ради та можливості створення нових робочих місць, питання сприяння розвитку малого підприємництва на селі.
Фахівцями Сколівської РФ ЛОЦЗ також оновлено інформаційні стенди служби зайнятості, які є у кожній сільській раді, де розміщено нову інформацію про заходи, що проводяться у Центрі зайнятості, оперативні вакансії тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора