Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запущено портал управління знаннями

Дата: 29.01.2020 17:39
Кількість переглядів: 335

Фото без описуНаціональним агентством України з питань державної служби з метою забезпечення розвитку ринку освітніх послуг у сфері професійного навчання державних службовців, організації електронної взаємодії державних органів як учасників професійного навчання та суб’єктів надання освітніх послуг створено Портал управління знаннями (далі - Портал), на якому розміщується інформація про наявні загальні та спеціальні програми підвищення кваліфікації, освітньо-професійні та освітньо-наукові програми підготовки за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування»  (далі - програми).

         Функціональні можливості Порталу дозволяють державним службовцям здійснювати пошук програм за ключовими словами з назви програми, видами та тривалістю навчання, назвою регіону, напрямом підготовки та підвищення кваліфікації, датою проведення навчання, а також електронну реєстрацію на навчання за обраною програмою.

         Реєстрація державних службовців на Порталі здійснюється за посиланням https://pdp.nacs.gov.ua/ .

         Інструкція з використання Порталу розміщена у розділі «Про Портал» на сторінці «Для користувачів».

         Інформаційну підтримку щодо реєстрації та використання Порталу здійснює Генеральний департамент з питань професійного розвитку державних службовців. Контактна особа – Юрій Жук: zhuk.y.@nads.gov.ua, 256-00-50.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора