Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада працівників галузі культури району

Дата: 29.01.2020 14:32
Кількість переглядів: 254

Фото без опису29 січня в приміщенні Сколівського РНД «Бескид» відбулася нарада працівників галузі культури району під керівництвом в.о.начальника відділу культури Сколівської райдержадміністрації Оксани Колодяжної.

Під час  наради підведено підсумки організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності закладів культури у 2019 році та  визначено  основні завдання на 2020 рік, обговорено питання фінансування галузі культури на 2020 рік, а також звернено увагу на   проблемні питання галузі культури району в розрізі народних домів.

 Окрім цього   розглянуто питання щодо  участі  у конкурсах за різними напрямками для отримання фінансової підтримки з обласного бюджету у межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2020 рік, проведення  ремонтних робіт, зміцнення матеріально-технічної бази, дотримання виконавської дисципліни, збагачення змісту та вдосконалення форм діяльності, максимальне збагачення інформативності населення, організація роботи у напрямку впровадження нових форм та методів роботи.

Працівники закладів культури ознайомилися із планом роботи відділу культури  Сколівської райдержадміністрації на 2020 рік, проблемами фінансування галузі у поточному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора