Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НОВАЦІЇ 2020 РОКУ У ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ:

Дата: 29.01.2020 10:30
Кількість переглядів: 351

  1. Фото без описуОсвітній портал. Громадяни зможуть на ньому проходити навчання, розвивати власні навички, а працівники служби – підвищувати професійну кваліфікацію. (дистанційне навчання, спеціальні онлайн-модулі).
  2. Нові методи профорієнтації дорослих (інтерактивні). У тому числі старт пілотного проекту «Успішна кар’єра», який розрахований на 2020-2021 р. для учнів 8 класів. Результат, який очікується: у 2021 році 100 учнів навчатимуться за робітничими спеціальностями.
  3. Онлайн сервіси: електронний кабінет роботодавця, електронний кабінет шукача роботи, онлайн тестування, електронна реєстрація безробітних.
  4. Впровадження інституту Консультант роботодавця: Завданням Інституту «Консультант роботодавця» є побудова якісно нових рівнів взаємодії з роботодавцями через покращення електронних сервісів та модернізацію служби зайнятості на підставі світових практик. За кожним роботодавцем закріплено Консультанта, який володіє детальною інформацією  щодо функціонування підприємства, його поточної та перспективної потреби у кадрах для вироблення результативних напрямів подальшої співпраці зі службою зайнятості. Всім роботодавцям надаються індивідуальні послуги з урахуванням виду економічної діяльності, специфіки роботи та чисельності працюючих, а також особливостей розвитку локальних ринків праці.
  5. Діяльність кар’єрних радників: індивідуальний, адресний підхід до клієнтів ДСЗ. Кар’єрні радники є індивідуальними консультантами у пошуку роботи, плануванні кар’єри та підвищенні конкурентоспроможності на ринку праці. Такі фахівці допомагають клієнтам прийняти максимально вигідне рішення для того, щоб особа якнайшвидше змінила місце роботи, повернулася на ринок праці чи започаткувала власну справу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора