Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада-семінар з керівниками дошкільних навчальних закладів району

Дата: 28.01.2020 10:27
Кількість переглядів: 354

Фото без опису23 січня 2020 року на базі дошкільного навчального закладу №2 м.Сколе відбулася нарада-семінар з керівниками дошкільних навчальних закладів району стосовно запровадження системи НАССР (від. англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – це система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

В нараді взяли участь Щербанович Іван Любомирович, начальник відділу безпечності харчових продуктів та  ветеринарної медицини Сколівського районного управління Держпродспоживслужби  та Лях Наталія Володимирівна, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, яка акцентувала увагу на дотриманні норм санітарії та гігієни працівниками закладів дошкільної освіти.

           Виступили також Щуревич Юрій Любомирович, головний спеціаліст відділу освіти, Ковтун Ольга Іванівна, методист РМК з дошкільної освіти та Іванютенко Ліліана Вікторівна, завідувачка РМК. Відбулася змістовна розмова щодо вирішення проблем, які є актуальними на даний час стосовно організації безпечного харчування вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора