Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районний семінар вчителів географії

Дата: 24.01.2020 09:58
Кількість переглядів: 532

22 січня 2020 року на базі ОНЗ «Сколівська академічна гімназія» відбувся районний семінар вчителів географії. Учасники  зустрічі мали змогу ознайомитися із досвідом роботи своїх колег.  Олена  Мозіль, вчителька географії Верхньосиневидненської ЗОШ І-ІІІ ст.,  провела майстер-клас «Підготовка учнів до ЗНО». Ознайомила зі своїми надбаннями – власними сайтами з географії. Вчителі даного напряму, під її керівництвом,  мали можливість самостійно опрацювати сайти. Надзвичайно цікавий і актуальний для географів в теперішній час став її сайт  «Підготовка учнів до ЗНО», де учні матимуть можливість самостійно готуватися до зовнішнього незалежного оцінювання.

           Майстер-клас «Реалізація наскрізних змістових ліній та компетентностей НУШ на уроках географії», який провела вчителька географії Труханівської ЗОШ І-ІІІст. Віра Тарахомин, дав змогу вчителям розкрити  всі технології реалізації наскрізних ліній та компетентностей на уроках географії. Екологічна безпека і сталий розвиток, громадянська відповідальність, здоров’я і безпека, підприємливість і  фінансова грамотність - сприятиме розвитку мислення, розумових творчих здібностей учнів.

          Методистка РМК Корчинська М.В.  проаналізувала  участь та результативность  учнів ЗЗСО в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з географії та зробила рейтингове  порівняння  за 5 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора