Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан розбудови соціальної інфраструктури на Львівщині розглянули під час селектора із Прем’єром

Дата: 22.01.2020 10:47
Кількість переглядів: 204

У всіх регіонах України мають запрацювати сто нових шкіл,  сто садочків та сто стадіонів. Перелік об’єктів мають сформувати найближчим часом на основі перспективного плану кожної області. Про це 21 січня  йшлося під час селекторної наради із Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком.

За словами очільника Уряду нові об’єкти мають відкриватись у спроможних громадах, а роботи мають початись якомога раніше.

«Якщо нам спільно вдасться сформувати перелік об'єктів до кінця лютого, роботи почнуться уже із настанням тепла. Окрім того, по кожному об'єкту має бути передбачене співфінансування», - наголосив Олексій Гончарук.

Основний акцент робитимуть на незавершені об’єкти, на яких не закінчена реконструкція або будівництво. В межах проекту планують також до кожної побудованої або реконструйованої школи відремонтувати дорогу за рахунок субвенції з дорожнього фонду.

Під час селекторної наради Прем'єр також акцентував увагу на посиленні безпеки дорожнього руху, зокрема впровадження системи фіксації порушень правил в автоматичному режимі.

"У кожній області та кожному місті ця робота має відбуватися на повних обертах. Ми втрачаємо неприпустимо багато українців у дорожньо-транспортних пригодах. Наша мета зменшити удвічі кількість смертей на дорогах та мінімізувати ризики у місцях концентрації ДТП", - наголосив Прем'єр-міністр.

Програмне забезепечення автоматичної фото та відео фіксації порушення правил дорожнього руху уже тестують у поліції, подібні системи мають зявитись на кожній дорозі країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора