Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки про головне за тиждень: на Львівщині виявили 32 незаконні АЗС

Дата: 03.01.2020 15:19
Кількість переглядів: 190

Фото без описуУпродовж робочого тижня відбулася низка подій, тож давайте пригадаємо їх разом:

1) На минулих вихідних 76 українців, повернулися з полону

29 грудня було звільнено з полону 81 особу, з них 76 повернулися в Україну, а п’ятеро залишилися на тимчасово окупованих територіях зі своїми сім’ями. Як зауважив Президент України Володимир Зеленський, якщо ці люди висловлять бажання переїхати на підконтрольну Україні територію, їм буде надано таку можливість. Звільнення – це виконання першої частини домовленостей, які були досягнуті під час саміту у Нормандському форматі в Парижі.

2) Річницю від дня народження Степана Бандери вшанували пам'ятним віче

Традиційно, 1 січня, на Львівщині вшанували пам'ять голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери з нагоди 111-ї річниці від дня його народження. Керівництво області та міста поклало квіти до підніжжя пам’ятника Степану Бандері, опісля відбулась спільна молитва та громадське віче.

3) На Львівщині виявили 32 незаконні АЗС

З метою ефективної боротьби з ліквідації нелегальних АЗС на території Львівської області, створили робочу групу для здійснення виїздів на місця розташування таких АЗС та перевірки їх діяльності. Відтак, на території Львівської області тривали рейди, і лише за один день виявили 32 незаконних АЗС та припинили діяльність 10 діючих АЗС.

4) На Львівщині реалізують проєкт щодо розвитку сільського підприємництва та інфраструктури

У Львівській області реалізовуватимуть проєкт «Розвиток сільського підприємництва та інфраструктури агротуристичного кластеру «ГорбоГори». Відповідний договір підписали, 28 грудня, у селі Липники Пустомитівського району.

Також в області стартував конкурс молодіжних проектів департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації для інститутів громадянського суспільства в межах програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

5) Львівщина прийматиме Чемпіонат України з бадмінтону серед юнаків і дівчат

Через тиждень на бадмінтонних кортах «Команчеро» у Львові стартує Чемпіонат України з бадмінтону  серед юнаків і дівчат. Участь у ньому візьмуть понад 80 юних спортсменів 2006 року народження та молодші. Востаннє Чемпіонат України з бадмінтону відбувався у Львові понад 10 років тому.

6) На Старосамбірщині відбулась щорічна українсько-польська акція «Миколай без кордонів»

Цього року акція відбулась у ЗОСШ І-ІІІ ступенів с. Нове Місто та Добромильській школі-інтернаті для дітей із вадами розумового розвитку. До залізничної станції «Нижанковичі», Старосамбірського району, з м. Перемишля, Республіка Польща, прибула дрезина з подарунками для понад 300 українських дітей. Це спільний українсько-польський транскордонний захід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора