Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині – мокрий сніг та ожеледиця

Дата: 11.12.2019 17:21
Кількість переглядів: 384

Фото без описуЗа повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології на території області очікують незначне зниження температури, мокрий сніг та ожеледиця. 12 грудня хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південний 5– 10 м/с. Температура повітря вночі  -4 –  +1°C, вдень +1– 6°C. 13-14 грудня хмарно часом невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 7– 12 м/с. Температура повітря вночі  0 – -5°C, вдень +3 – 8°C

За умов поганих погодних умов – ожеледиці – особливо треба бути пильним водіям. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. При наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі.

Пішоходам нагадуємо, при ожеледиці гальмівний шлях транспорту збільшується у декілька разів. Під час переходу проїзної частини зважайте на складні погодні умови, будьте обережними, не нехтуйте своїм життям та здоров’ям. Рухайтесь серединою тротуару, не слід ходити краєм проїзної частини дороги. Особливо це небезпечно на слизьких шляхах. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з’являйтеся раптово на проїзній частині дороги. По можливості, виділіть себе світловідбиваючими елементами.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію області» для оперативного реагування відповідних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора