Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Трускавці відбулось виїзне засідання колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Дата: 28.10.2019 10:16
Кількість переглядів: 269

Фото без описуВиїзне засідання колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації відбулось цього тижня у Трускавці. Окрім членів колегії управління, у засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів галузі фізичної культури та спорту райдержадміністрації та міст обласного значення, запрошені гості.

Начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як зазначив, що надзвичайно важливо в час глобальних змін зберігати спорт одним із пріоритетних напрямків.

«Потрібно, аби фізична культура та спорт продовжували розвиватись як на місцевому, так і на загальнодержавному рівні», - наголосив Роман Хім‘як.

Відтак, упродовж засідання говорили про стан і перспективи розвитку фізичної культури та спорту міст обласного значення. Йдеться, зокрема, про Трускавець, Борислав, Моршин та Дрогобич.

Розглядали також питання профілю галузі фізичної культури та спорту Львівської області в рамках підготовки проекту Стратегії розвитку Львівщини до 2027 року та нові акценти державної політики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора