Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тарас Грень зустрівся із представниками Міжнародної фінансової корпорації (ІFC)

Дата: 24.10.2019 09:50
Кількість переглядів: 182

Фото без описуСьогодні, 23 жовтня, заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень зустрівся із представниками Міжнародної фінансової корпорації (ІFC).

У межах зустрічі сторони обговорили потенційну можливість залучення приватного сектору до розвитку і модернізації чотирьох регіональних аеропортів, серед яких Міжнародний аеропорт “Львів” імені Данила Галицького.

“Ми працюємо над цією ініціативою спільно з ЄБРР. Зараз важливо провести детальний аналіз аеропортів, опісля ми представимо наше бачення, наскільки кожен з них має потенціал для залучення приватних інвестицій та після цього розпочнемо діалог і подальшу роботу з реалізації проекту”,– зазначив представник корпорації.

У відповідь Тарас Грень зазначив, що реалізація даного проекту є важливою і повинна відбуватись на базі державного і приватного партнерства.

“Держава не може стояти осторонь. Підхід до роботи має бути об’єктивно зважений і в кінцевому результаті проект має бути реалізований на користь держави. У частині аеропорту, ми дотримуватимемось державницького підходу, партнерство, звісно, є важливим, бо тільки системна робота дає результат”, – зазначив Тарас Грень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора