Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Лозинський із робочим візитом відвідав шахту «Надія»

Дата: 22.10.2019 10:23
Кількість переглядів: 199

Фото без описуСьогодні, 21 жовтня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський із робочим візитом відвідав ПАТ «Шахта «Надія», де зустрівся з в.о. директора підприємства Юрієм Благутою та головою профспілки Русланом Віхотем.

В межах візиту Василь Лозинський ознайомився з роботою шахти. Також відбулось обговорення нагальних питань господарської діяльності, а також проблемних питань роботи підприємства.

Довідково:

Шахта №9 «Великомостівська» здана в експлуатацію 1 жовтня 1962 року з проєктною потужністю 450 тис тонн вугілля в рік відповідно з подобовим видобутком в 1 500 тонн.

У 1997 році шахта №9 «Великомостівська» була перейменована у ДВАТ «Шахта «Надія» та їй надано статус самостійності з прямим підпорядкуванням Міністерству палива і енергетики України.

У 2003 році ДВАТ «Шахта «Надія» вийшла зі складу ДХК «Львіввугілля»  і працює під прямим підпорядкуванням Мінвуглепрому України.

З 2003 року підприємство працює без державної фінансової підтримки. За власні кошти поповнюються основні фонди, виробничий процес забезпечується необхідними матеріалами, запасними частинами, що позитивно позначається на результаті праці, а також утримується соціальна сфера.

За час роботи підприємства видано на-гора понад 30 млн тонн вугілля та пройдено більш як 360 км гірничих виробок. Відмінною рисою ефективного управління діяльності шахти являється приріст ціни над собівартістю.

Ключові слова:


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора