Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині обговорили потреби ветеранів через призму соціальної та професійної реадаптації

Дата: 21.10.2019 15:46
Кількість переглядів: 195

Фото без опису18 жовтня, відбувся круглий стіл “Обговорення потреб ветеранів через призму соціальної та професійної реадаптації”.

Участь у заході взяв голова Львівської ОДА Маркіян Мальський з дружиною.

“Емоції і психологічне навантаження, через пройшли ці люди, залишиться з ними назавжди. Ми зустрічаємося з учасниками українсько-російської війни і щодня намагаємось їм допомагати. Робимо усе, що в силах держави, щодня думаємо про проблеми цих людей. Але важливою є синергія роботи держави,  іноземних партнерів, волонтерів та учасників бойових дій, які розуміють один одного. Усі разом ми повинні сприяти вирішенню цих питань, не зупинятись, а активізувати нашу діяльність для того, аби наші Герої, відчували, що вони зробили найбільше, що можна було для України”, - зазначив очільник області.

Також  Маркіян Мальський додав, що під час зустрічі з дипломатичними місіями, тема ветеранів війни є пріоритетною.

У межах зустрічі очільник області відзначив подякою облдержадміністрації голову, керівника медичних програм Української Федерації Америки, президента  Федерації Українців в США Зеню Черник за вагомий особистий внесок  у розвиток міжнародних відносин між Україною та США, активну громадську діяльність із запровадження та реалізації гуманітарних, медичних програм і проектів з надання медичної допомоги хворим дітям та важкопораненим Захисникам України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора