Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартувала осіння призовна кампанія

Дата: 07.10.2019 17:09
Кількість переглядів: 450

Фото без описуСьогодні у Сколівському РВК відбулася перша відправка призовників на строкову військову службу осіннього призову 2019 року.
З напутніми словами та побажаннями перед майбутніми солдатами виступили голова районної призовної комісії Крушельницький Володимир Іванович та районний військовий комісар Мацигін Руслан Іванович. Вони побажали хлопцям здоров’я, мужності, мудрості та висловили сподівання, що вони вправно опанують військові знання, успішно долатимуть всі труднощі служби, гідно виконають свій громадянський обов’язок.
Отець Володимир благословив майбутніх захисників України, зичив їм Божої допомоги у благородній справі служіння своєму народу.
Проводжали майбутніх захисників України батьки, родичі, кохані та друзі.
Дана подія викликає у них почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що Фото без описувиростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.
Це перше найважче випробування в їхньому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги...

Сколівський РВК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора