Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Туристичний потенціал Львівщини популяризуватимуть у Латвії

Дата: 13.09.2019 09:36
Кількість переглядів: 408

Фото без описуУ період з 10 до 12 вересня 2019 року відбувся прес-тур Львівщиною для представників туристичної програми Travel Show «Stars Travel» з Латвійської Республіки. Упродовж дводенного туру учасники делегації ознайомились із туристичними пропозиціями Львівщини, відвідали Державний історико-культурний заповідник «Тустань» та здійснили подорож на квадроцихлах на г. Ільза.

«Нам дуже приємно, що Travel Show «Stars Travel» обрали саме Львівську область для своєї програми. Вона донесе до споживачів з Латвійської Республіки, що Львівщина – це прекрасний край для подорожей. Ми ознайомили учасників делегації з можливостями активного, культурно-пізнавального відпочинку, хоча звісно це не повний список пропозицій, які область може запропонувати туристам. Ця програма користується популярністю в своїй крайні та охоплює широке коло користувачів, тому з нетерпінням чекаємо на випуск телепередачі на латвійському телебаченні і, звісно туристів з Латвійської Республіки. Дякуємо усім партнерам, які допомогли в організації даного прес-туру», – зазначив заступник начальнику управління туризму та курортів облдержадміністрації Тарас Лозинський.

Організаторами промоційного туру є управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації, управління туризму Львівської міської ради, готельний палацово-парковий комплекс «Edem Resort Medical & SPA» в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником «ТуСтань» та туристичним бізнесом Львівщини: готель-замок «Вежа Ведмежа», відпочинковий комплекс Котедж «4 Сезони», ресторан «Максим».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора