Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Друге місце серед молодих вальників лісу в Україні — у працівника ДП «Сколівське лісове господарство»

Дата: 12.09.2019 16:26
Кількість переглядів: 441

?????????»?????° ?????? ???????????????????? ??????????.30 серпня на базі ДП «Тетерівське лісове господарство» Київського ОУЛМГ відбувся ХХІІ конкурс-змагання вальників лісу. Захід проводився за діючими правилами Міжнародної асоціації вальників лісу (IALC). Львівське обласне управління на змаганнях було представлено двома учасниками. У категорії дорослих — представник Радехівського лісового господарсва Кухта В.Р., а в серед юніорів — представник Сколівського лісового господарства Рибак В.В.

Молодий працівник Сколівського лісгоспу доклав багато зусиль та вміння і в гострій боротьбі з іншими учасниками зумів вибороти друге місце. Значний внесок у здобутки молодого спеціаліста вклав його безпосередній керівник та наставник, лісничий Козівського лісництва,  Іван Ільницький.
Слід відзначити, що Василь Рибак з року в рік добивається вагомих результатів і в роботі, й під час змагань на різних рівнях. Так, у два попередні роки він виборов, відповідно, друге та перше місця на обласних конкурсах, та четверте і третє — на Весукраїнських. До речі, В.Рибак працює у ДП «Сколівське ЛГ» третій рік — одразу після закінчення Березнівського лісового коледжу. Його брат, Володимир, теж лісівник, вальник лісу, неодноразово виборював першість у подібних конкурсах. Батько Василя та Володимира — Василь Андрійович Рибак — працює у держлісгоспі вже 10 років, що цікаво, теж вальником лісу.


За матеріалами
ДП «Сколівське ЛГ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора