Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині внесли зміни до обласних програм

Дата: 10.09.2019 16:12
Кількість переглядів: 183

Фото без описуСьогодні, 10 вересня, під час засідання сесії Львівської обласної ради, депутати внесли зміни до низки обласних програм. 

Серед програм – «Комплексна програма підтримки та розвитку агроромислового виробництва Львівської області», «Комплексна програма соціальної підтримки учасників АТО», «Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області», «Програма енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки» тощо.

Окрім того, внесли зміни змін до «Переліку природоохоронних заходів, фінансування яких здійснюється з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2019 році» та до «Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018-2020 роки».

Зокрема, в межах зміни до «Програми муніципального співробітництва територіальних громад Львівської області на 2019 рік» перерозподілили кошти передбачені на реалізацію Програми в частині  виділення коштів у сумі  2000 грн на  Завданням 3  «Оплата праці експертів». Також зменшили обсяг фінансування Програми на 479,692 тис грн у зв’язку з відмовою учасника реалізовувати проєкт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора