Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ІV Всеукраїнський молодіжний фестиваль “Вітер На-Дії”

Дата: 04.09.2019 14:18
Кількість переглядів: 385

Фото без опису15 вересня цього року у м. Львів на території Українського Католицького Університету відбудеться вже четвертий Всеукраїнський молодіжний фестиваль “Вітер На-Дії”. Фестиваль відбувається за підтримки Міністерства молоді та спорту, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради. Організаторами фестивалю є Українська Греко-Католицька Церква, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, Український католицький університет.


Весь фестиваль працюватиме у 6 напрямках: інтелектуальний, духовний, мистецький, спортивний, денна та вечірня сцена.
У програмі близько 120 спікерів із всієї України, блогерів, трендмейкерів, старттаперів, коучів, бізнесменів, не обійдеться без священнослужителів різних конфесій. Серед таких гостей Михайло Винницький, Вл. Борис Ґудзяк, Падре Серж, Андрій Андрушків, Іван Примаченко, Богдан Логвиненко, Валерія Козлова, Мирослав Маринович, Євген Глібовицький та багато інших.
Під час фестивалю відбуватимуться різноманітні воркшопи та майстеркласи від The Ukraїner, Fest, Інституту Суспільних Ініціатив та багато інших.
Діятиме дитяча зона та квестові завдання.
Для додаткового комфорту, на території фестивалю працюватимуть місця швидкого харчування.
Участь у фестивалі абсолютно безкоштовна, проте реєстрація надасть переваги в легшій участі в інтелектуальних майданчиках та воркшопах: https://cutt.ly/L8EHzs. Завершиться фестиваль масштабним вечірнім концертом за участі відомих українських гуртів, а саме: гурт Кана, cover band «Дикобраз», а також гурт, який належить до найбільш знаних в Україні – «Антитіла». Додаткову інформацію можна отримати за посиланням: www.vnd.in.ua, а також у соціальних мережах: https://www.facebook.com/viternadii, @viternadii, або написавши на нашу пошту:viternadii2018@gmail.com чи зателефонувавши за номером: +380977116904.
Контактна особа: Софія Курман, 0685121268.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора