Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В області діють мобільні точки доступу до безкоштовної правової допомоги

Дата: 05.08.2019 11:15
Кількість переглядів: 299

Фото без описуДля забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства», в області триває робота  мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги по населених пунктах.

Щотижня мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомоги у Львівській області,  до складу яких входять представники ГТУЮ у Львівській області,  Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Львівській області,  здійснюють виїзди у райони з метою надання  якісної  правової допомоги.

Зокрема, завтра, 6 серпня, правову допомогу надаватимуть у Новояричівській селищній об’єднаній територіальній громаді Кам’янка-Бузького району.

Окрім того, 8 серпня зустріч відбудеться в Щирецькій селищній об’єднаній територіальній громаді Путомитівського району, 15 серпня – Городоцькій міській раді, 22 серпня – Розвадівській об’єднаній територіальній громаді Миколаївського району та 29 серпня – Куликівській селищній раді Жовківського району.

До участі в мобільних точках доступу до безкоштовної правової допомоги запрошують громадян, землевласників, землекористувачів, громадські організації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора