Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реставрація Монастирського храму з дзвіницею у Підкамені - у центрі робочої зустрічі

Дата: 23.07.2019 11:39
Кількість переглядів: 166

Фото без описуСьогодні, 22 липня, у департаменті архітектури та розвитку містобудування Львівської облдержадміністрації відбулась робоча нарада з питань реставрації Монастирського храму з дзвіницею – пам’ятки архітектури національного значення XV-XVIII ст в смт Підкамінь Бродівського району Львівської області.

Серед учасників зустрічі: представники департаменту архітектури та розвитку містобудування Лmвівської ОДА, Генеральний підрядник ХОСАРО, представник НДЦ «Рятівної археологічної служби» та виконавчий директор АОМС «Єврорегіон Карпати-Україна» Галина Литвин.

Відтак, присутні обговорили питання щодо робіт, які розпочались на території пам’ятки.

У межах наради учасники вирішили питання щодо необхідності щоденного археологічного нагляду за ходом робіт, які розпочав Генеральний підрядник ХОСАРО на території Монастирського храму в смт Підкамінь.

Окрім того, представники департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА та підрядник -  ТзОВ ХОСАРО порушили питання щодо термінів завершення робіт з горизонтального планування та облаштування інженерних мереж і освітлювальних приладів.

Зазначимо, що основні роботи щодо горизонтального планування передбачено завершити до 29 липня цього року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора