Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Хочеш знайти роботу – запиши відеорезюме!!!»

Дата: 17.07.2019 16:58
Кількість переглядів: 309

Фото без описуЄ безліч методів пошуку роботи: написання ефективного резюме, особиста розмова з роботодавцем, пошуку вакансій через різні джерела. Проте жодний з цих методів пошуку роботи не зрівняється з таким, як ВІДЕОРЕЗЮМЕ!

     Відеорезюме – це невеликий за часом знятий на камеру відеоролик, який презентує особу як професіонала в певній галузі.

Відеорезюме повинно бути коротким (максимум 2 хвилини)Важливими у відеорезюме є перші 20 секунд, далі вся інша інформація має бути допоміжною.

Відеорезюме повинно розкривати і показувати Вас.

Відеозвернення має складатися з таких частин:

1. Вступ. На початку вітаємо роботодавця і представляємося. Дуже важливо починати зі свого імені та прізвища.

2. Знайомство. Відразу після привітання назвіть посаду, яку Ви хотіли б зайняти, а також навчальний заклад, в якому Ви здобували освіту. Це дуже важливий момент, оскільки найкраще запам'ятовується та інформація, яка була сказана на початку і в самому кінці.

3. Досвід роботи (якщо є, основне, стисло) – більш детальну інформацію роботодавець зможе отримати з Вашого письмового резюме.

4. Додаткова інформація. Опишіть свої ділові якості, скажіть про вдалі проекти під час навчання (курсові, дипломні, конкурсні роботи). Назвіть місця проходження практики і стажування. Зупиніться на тих знаннях і навичках, які здобули протягом навчання.

5. Підсумок. Акцентуйте увагу роботодавця на тому, чим Вас приваблює вакансія і які маєте підстави, щоб її зайняти. Повідомте про наявність рекомендацій.

          Записавши відеорезюме Ви маєте змогу донести до роботодавця ту інформацію, яку ніколи не зможете передати на папері чи сказати особисто, адже іншими словами відеорезюме - це особиста розмова з роботодавцем, але у формі монологу, під час якої можна показати себе як професіонала своєї справи та продемонструвати всі свої сильні сторони.

Якщо Ви бажаєте записати відеорезюме, вийти із зони комфорту та подивитися на себе через призму відеокамери, звертайтеся до фахівців Сколівської районної філії ЛОЦЗ, які допоможуть вам вирішити це питання та підкажуть як продемонструвати  себе роботодавцю з найкращої сторони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора