Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Цьогоріч на Львівщині реалізують понад 1000 проектів місцевого розвитку

Дата: 05.12.2018 15:58
Кількість переглядів: 105

Фото без описуУ 2018 році на території Львівської області реалізують понад 1000 проектів місцевого розвитку на загальну суму 121,5 мільйони гривень. Зокрема, цьогоріч у галузі освіти реалізують 416 проектів. Загальна вартість мікропроектів понад 100 млн гривень. Зазначимо, що у 2017 році на Львівщині реалізували 620 проектів місцевого розвитку, а сума видатків склала 69,8 мільйони гривень. У період з 2016 по 2018 рік вдалось реалізувати  2311 проекти на загальну суму 245,2 мільйони гривень. Кількість учасників склала – 4417.

 Зазначимо, що 3 грудня стартував прийом заявок на участь в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА.

Пріоритетами у конкурсі на 2019 рік є будівництво, капітальний ремонт, реконструкція будівель, а також придбання обладнання та інвентарю для:

- Шкіл

- Закладів дошкільної освіти

- Сфери охорони здоров’я (районні та міські комунальні лікарні, некомерційні комунальні підприємства, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи)

- Культури (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади (ПСМНЗ), музичні та мистецькі школи)

- Вуличне освітлення (будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення комунальних доріг та пішохідних доріжок)

- Інші пріоритети (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) - будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентарю, облаштування об’єктів ПЗФ

- Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства - будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентарю, благоустрій території.

Заявки приймають до 31 січня 2019 року.

Гранична вартість проекту становить не більше ніж 500 тис  грн. Гранична субвенція з обласного бюджету для проекту становить 200 тис грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора