Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новокалинівська бригада армійської авіації відсвяткувала 73-річчя

Дата: 05.04.2017 15:46
Кількість переглядів: 186

На Львівщині 73-річчя від дня створення відзначила окрема бригада армійської авіації. Привітати військових зі значною датою зібралися представники органів державної влади та місцевого самоврядування, ветерани військової служби, а також небайдужі громадяни, які не залишаються осторонь та надають матеріально-технічну допомогу бригаді.

З вітальним словом до військових авіаторів звернулася заступник керівника апарату Львівської обласної державної адміністрації Оксана Томашук, яка побажала захисникам України здоров'я, благополуччя, злагоди в сім'ях, мирного неба і, звісно ж, м'якої посадки. Після свого виступу вона нагородила кращих військовослужбовців цінними подарунками та грамотами від голови Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначив командир бригади полковник В'ячеслав Северилов, ситуація, яка зараз склалася навколо нашої держави, ще більш згуртувала особовий склад. «Не усі сьогодні поруч з нами, адже виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, але вірю, що в думках вони зараз з нами. Загроза зміцнила наш моральний дух та змушує наполегливо тренуватися заради того, щоб бути у постійній готовності дати відсіч ворогу. Хочу додати, що військові авіатори бригади гідно виконують завдання за призначенням в зоні АТО, чимало з них за відмінне виконання бойових завдань отримали достроково військові звання, нагородженні державними нагородами та нагородами нашого відомства. Не всім судилося дожити до сьогоднішнього дня – семеро наших товаришів пожертвували заради України найдорожчим – життям. Вони виконали свій обов’язок – вічна їм пам'ять!», - сказав він.

На завершення урочистостей до військових авіаторів зі святковим концертом завітали колективи художньої самодіяльності Новокалинівської об’єднаної територіальної громади. Також для всіх охочих відбувся «День відкритих дверей» з показом зразків авіаційної техніки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора