Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОДА повернула міській владі очищене від сміття місто

Дата: 30.01.2017 15:45
Кількість переглядів: 217

Накопичене сміття з 380 майданчиків загальним об’ємом понад 1,5 тис тонн – вивезено зі Львова.  Про це розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка під час брифінгу в понеділок, 30 січня.

За словами очільника області, представники компаній-перевізників доповіли сьогодні про вивезення нагромаджених твердих побутових відходів з території Львова. 

Про можливі переповнені майданчики ТПВ Олег Синютка закликав львів’ян повідомляти на гарячу лінію області 112. "Ми з’ясуємо чи це нагромаджене, чи поточне сміття, а також поставимо питання перед перевізником стосовно вивезення ТПВ саме з цієї ділянки", - наголосив голова ЛОДА.

Крім того, Олег Синютка висловив сподівання, що міська влада Львова сьогодні візьметься за дератизацію та дезінфекцію майданчиків як це передбачено рішенням комісії з надзвичайних ситуацій.

Голова Львівської ОДА подякував мешканцям Львова за велике терпіння і за розуміння. "Дякую усім тим, хто долучився до порятунку міста Лева і до вивозу ТПВ, зокрема двірникам, які практично на безкоштовній основі були залучені до цієї роботи", - сказав Олег Синютка.

"Ми за чотири дні вирішили проблему по вивозу нагромадженого сміття з міста", - резюмував очільник області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора