Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Визначено переможців Обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських лісництв

Дата: 03.05.2017 15:44
Кількість переглядів: 192

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства визначило переможців обласного конкурсу учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Визначали переможців спільно з Львівським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та Департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Львівською обласною організацією товариства лісівників України за участі викладачів Національного лісотехнічного університету України.

У конкурсі змагалися 19 учнівських лісництв із 14 районів області (Бродівського, Буського, Городоцького, Дрогобицького, Жовківського, Золочівського, Миколаївського, Перемишлянського, Пустомитівського, Радехівського, Самбірського, Сколівського, Старосамбірського, Яворівського) та міста  Червонограда.

У конкурсі учнівські лісництва представили виставку досягнень учнівських лісництв, творчий звіт-презентацію учнівських лісництв та відкритий захист науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства.

За рішенням журі конкурсу визначили переможців учнівських лісництв, яких нагородили грамотами, кубками і призами Департаменту освіти і науки Львівської ОДА.

Зі списком призерів можна ознайомитись тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора