Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Моршин, Дрогобич та Східниця – серед презентаційних стендів на туристичній виставці у Києві

Дата: 05.04.2017 15:44
Кількість переглядів: 249

Цьогоріч на 23-тій міжнародній виставці UITT «Україна – Подорожі та Туризм» туристичний продукт міст та регіонів представляли на об’єднаному стенді. Львівщину презентували Моршин - курорт, Дрогобич, Східниця готельно-лікувально-оздоровчий комплекс «ДІАнна», мережа готельних комплексів «Три Сини та Донька», Сколівщина, Яворівська іграшка та «Наливки зі Львова».

"Така виставка є майданчиком для обговорення актуальних проблем розвитку туристичного бізнесу: тут є можливість знайти нових партнерів по туризму. Дуже корисними є семінари, конференції та круглі столи в рамках UITT, адже це хороша можливість обмінятись досвідом та перейняти нові закордонні навички розвитку туристичної сфери», - наголошує начальник відділу маркетингу та промоції управління туризму та курортів Львівської ОДА Марина Якушева.

Цьогоріч учасниками UITT є провідні туристичні компанії з багатьох країн, серед яких –Україна, Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Каталонія, Кіпр, Куба, Мальта, Палестина, Польща, США, Словаччина, Танзанія, Туніс, Туреччина, Чорногорія та інші. Відзначимо, що вперше на виставці були презентаційні стенди Албанії, Білорусії та Литви.

Впродовж усіх трьох днів з 29 до 31 березня 2017 року на Міжнародній туристичній виставці  збиралися професіонали туристичного ринку національного та міжнародного рівня, які представляли екстремальний, гірськолижний, дитячий, діловий, медичний, екологічний, оздоровчий туризм, курорти, санаторії, а також авіакомпанії, круїзи, молодіжний відпочинок, навчання та підбір персоналу, паломництво, яхтинг та туризм для людей з обмеженими можливостями.  Захід відвідало понад 15 000 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора