Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині для учасників ООС (АТО) створили каталог вільних земельних ділянок

Дата: 26.03.2019 15:36
Кількість переглядів: 433

Для розуміння учасникам ООС (АТО) щодо наявності вільних земельних ділянок, департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації спільно з Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області розробили каталоги пропозицій вільних земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту), що зарезервовані для безоплатної передачі учасникам ООС (АТО).

Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації інформує, завдяки каталогам можна отримати інформацію про земельну ділянку, її основні характеристики (площу, вид угідь, кадастровий номер (за наявності), а завдяки картографічним матеріалам є змога конкретно зрозуміти місце розташування земельної ділянки.

Надання у власність земельних ділянок здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що учасник бойових дій не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки та надав відповідний документ, що посвідчує його участь в антитерористичній операції (ООС) (посвідчення, довідка, наказ тощо).

Покрокова інструкція з отримаття земельної ділянки - тут. 

Переглянути наявні каталоги можна за посиланням .

 

Наголошуємо, що департаментом агропромислового розвитку ЛОДА також розроблено дорожню карту «Як учаснику ООС (АТО) отримати земельну ділянку», де покроково відображено: куди саме необхідно звертатися і з якими документами. Ознайомитись можна за посиланням (в додатку є файл pdf з дорожньою картою).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора