Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У понеділок, 8 травня, в Україні стартує Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 05.05.2017 15:34
Кількість переглядів: 140

У межах десятиліття дій з безпеки дорожнього руху на 2011-2020 роки, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, згідно Резолюцій з підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі, за ініціативою Міністерства охорони здоров’я України та підтримки Міністерства інфраструктури України упродовж 8-14 травня проведуть Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху.

Щоденно дорожніми службами здійснюються роботи, що забезпечують безпеку учасників дорожнього руху. Для покращення безпеки руху на автодорогах Львівщини Служба  автомобільних доріг у Львівській області регулярно проводить роботи з покращення організації безпеки руху, зокрема: ремонт та відновлення бар’єрного огородження, заміну, встановлення дорожніх знаків, встановлення світлофорів, поновлення дорожньої розмітки та смуг пішохідних переходів тощо.

Станом на 5 травня,  з початку поточного року дорожніми організаціями  встановлено або замінено існуючих 175 дорожніх знаків маршрутного орієнтування та індивідуального проектування, замінено 45 інформаційно-вказівних дорожніх знаків, а також частково встановлене нове бар'єрне огородження.

Служба автомобільних доріг у Львівській області наголошує, що недотримання правил дорожнього руху, перевищення швидкості, недотримання правил обгону та виїзд на зустрічну смугу часто призводять до ДТП, внаслідок яких травмуються та гинуть люди, нищаться автомобілі та об’єкти дорожньої інфраструктури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора