Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жителів Львівщини запрошують на VI соціальний фестиваль "Лютин"

Дата: 27.04.2017 15:33
Кількість переглядів: 191

Фото без опису5-6 травня в парку "Горіховий гай" відбудеться VI соціальний фестиваль "Лютин", мета якого – соціалізація дітей кризової групи в суспільство через спільне дозвілля з волонтерами, дітьми звичайних шкіл та публічними людьми.

На гостей чекають цікаві майстер-класи, виступи дитячих колективів та хедлайнерів, перегляд мультфільмів, спортивні і козацькі змагання та багато цікавого. Очікується близько 1000 дітей з усіх районів області. Також до Львова приїдуть учні однієї із спеціальних шкіл-інтернатів Донецької області.

Фестиваль проводиться за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

У межах заходу відбудеться фестиваль спорту та дозвілля за програмою Спеціальних Олімпіад. Діти зможуть ознайомитися з багатьма видами спорту СО, що дасть можливість організаторам сформувати базу потенційних атлетів для подальших тренувань та участі в змаганнях національного та міжнародного рівня.

Запрошуємо усіх Львів'ян та гостей міста взяти участь у фестивалі і гарно провести час зі своєю сім'єю.

Хедлайнери фестивалю - гурт «Лесик Band»  та «Навігатор». Паралельно в ціж вихідні, в в суботу о 21:00 на даху Lviv Film Center відбудеть концерт гурту ROKOKO, який супроводжуватиме світловим шоу.

З програмою фестивалю можна ознайомитись тут.

Довідка:                                                     

Уперше фестиваль "Лютин" відбувся у 2010 році в селі Лютинка, що на Жидачівшині, і організовувався в підтримку дитячого будинку, який на той час будувався в селі. Наступні фестивалі провели в місті Стрий. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора