Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Департамент екології ЛОДА – призер Всеукраїнського конкурсу "До чистих джерел"

Дата: 31.01.2017 15:33
Кількість переглядів: 271

Фото без описуУ понеділок, 30 січня, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації отримав нагороду – диплом за тертє місце у щорічному Всеукраїнському конкурсі "До чистих джерел - 2016".

Про це повідомив директор департаменту Руслан Гречаник.

Так, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації визнали одним із переможців Всеукраїнського конкурсу "До чистих джерел – 2016",  який проводився Всеукраїнською громадською організацією "Жива планета" на замовлення Міністерства екології та природних ресурсів України.

За словами Руслана Гречаника, підготовлена департаментом екології конкурсна робота "Минуле та сьогодення р. Дністер і захист від підтоплення с. Спас Старосамбірського району Львівської області" зайняла ІІІ призове місце у 1 категорії – "Представник місцевої державної адміністрації, органу місцевого самоврядування, інститутів громадянського суспільства".

"Завдяки реалізації заходів проекту покращено екологічний стан р. Дністер в с. Спас і каналів, які впадають в неї. Окрім того, забезпечено захист та протидію шкідливої дії паводкових вод, розчищено русло від деревної та чагарникової рослинності, врегульовано 775 метрів русла р. Дністер, створено захист від затоплення житлових будинків по вул. Л.Українки в с. Спас, а також створено безпечні умови життєдіяльності населення, збережено рослинний та тваринний світ на прилеглій території", - розповів Руслан Гречаник.

Довідково:

Конкурс започатковано в 2001 році на виконання Постанови Кабінету Міністрів України. Його мета – об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення стану джерел, водойм і річок України, раціональне використання водних ресурсів, виховання дбайливого ставлення населення до водних об’єктів, їх охорони і відтворення, підвищення екологічної та правової обізнаності громадян щодо охорони водних ресурсів шляхом залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, розвитку громадянських природоохоронних ініціатив.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора